Werkgevers

 

U vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en gunt jongeren een kans op de arbeidsmarkt, zonder veel gedoe en kosten? werkcoaches kan u helpen met het onderzoeken van de mogelijke arbeidsplaatsen voor wajongeren binnen uw bedrijf. Wij voeren hiervoor de Wajong werkscan (doorlinken naar dienstverlening) uit. Tevens werven wij jongeren voor u, geven wij inzicht in de financiële voordelen (doorlinken folder UWV), zoals loondispensatie, mobiliteitsbonus, no-riskpolis, scholingssubsidies en begeleiden wij de jongeren op hun werkplek door het inzetten van jobcoaching.

Afdrukken E-mail

Scholen

 

U wilt natuurlijk het beste voor uw leerlingen. Daarom bereidt u ze zo goed mogelijk voor op hun  toekomst. werkcoaches kan u daarbij helpen. Door onze ruime ervaring in de re-integratiebranche, kennen wij de wensen van werkgevers en dus ook de hiaten tussen schoolverlaters en de arbeidsmarkt!

 

werkcoaches helpt u met het verwerven van stage- of proefplaatsen en werkplekken, geeft voorlichting aan werkgevers en begeleidt de leerlingen, na toestemming van het UWV, op hun werkplek door het inzetten van jobcoaching. werkcoaches houdt u regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling van uw (oud) leerling.

Afdrukken E-mail

Scholieren en Wajongeren

 

Als je op het praktijkonderwijs zit, loop je stage. Dit is om alvast te leren hoe het is als je straks werkt. Maar hoe vind je straks een echte baan? En belangrijker nog, hoe zorg je ervoor dat je je baan houdt? werkcoaches kan je hierbij helpen. Door samen te onderzoeken waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen, kunnen we kijken welk werk het beste bij je past. Omdat werkcoaches veel bedrijven in de regio kent, kunnen we snel voor je op zoek naar een werkplek. We helpen je met het sollicitatiegesprek en geven de werkgever informatie over mogelijke financiële voordelen. Als er een match is tussen jou en de werkgever kan je aan de slag. Soms eerst op proef, maar soms ook al gelijk met een arbeidsovereenkomst. Omdat alles nieuw is en er veel verandert als je gaat werken, zullen wij je ook, zo lang als nodig is, op de werkplek ondersteunen. Begeleiding wordt ingezet zodra het UWV hiervoor toestemming geeft.

 

Afdrukken E-mail